Pesto pynė

Nuostabi mielinė banda susukanti galva savo intensyviu skoniu ir aromatu. Dažykite riekeles į aliejų, tepkite ožkų sūrį, ragaukite su burokėliais, chorizo, mocarela.

Jums prireiks:
• Mielinės tešlos
• Bazilikų arba/ir džiovintų pomidorų pesto
• Brandinto kietojo sūrio

Pasiruoškite mielinę tešlą, pagal savo mėgstamą receptą, arba iš paruošto mišinio. Iškočiokite, kaip galite ploniau ir visą ištepkite pasirinktu pesto. Tuomet susukitetešlą į „vyniotinį“. Jį perpjaukite išilgai, taip gausite dvi juostas, kurias supinkite į pynę. Pakildinkite šiltai 10 min ir kepkite iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 30 min.

Produktai, kuriuos galite įsigyti pas mus:

 

 

 

 

 

Grįžti į tinklaraštį