Nefiltruotas, šalto spaudimo, graikiškas alyvuogių aliejus (5 ltr., skardinė bačkutė)

Krepšelis "Avių pieno lydytas sviestas (ghee) kepimui (500ml)" įdėta į krepšelį.
5_litrai_skystojo_aukso

Nefiltruotas, šalto spaudimo, graikiškas alyvuogių aliejus (5 ltr., skardinė bačkutė)

58.00 €

Alyvuogių aliejus, extra virgin kategorijos

Ypač tyras, nefiltruotas, nemaišytas ir neskiestas extra virgin šaltojo pirmojo spaudimo superiore kategorijos alyvuogių aliejus. Stabilus alyvuogių aliejus tiesiai iš malūno, išsaugojęs „gyvybę“: aromatą, skonį, spalvą, tištumą ir polifenolius! Rekomenduojame: salotoms, žaliems padažams, makaronams, daržovėms, žuviai ir baltai mėsai gardinti. Geriausias iki: žiūrėti ant pakuotės. Laikyti sausoje vėsioje vietoje (+12-+25°C).

Kilmės vieta: Graikija, Kalamata, „P.Barounis & CO Olive oil press“. Platintojas: KALAMATA.LT, UAB „SPVG“, arturas@kalamata.lt, www.kalamata.lt, +370 699 37833
Maistingumo deklaracija (100g maistingumas): energinė vertė 824kcal/3389kJ, baltymų 0g, angliavandenių 0g, riebalų 91,4g (iš kurių Sočiųjų riebalų rūgščių 12,8g, Mononesočiųjų riebalų rūgščių 70,5g, Polinesočiųjų riebalų rūgščių 8,3g), cholesterolio 0mg, natrio/druska 0g.
Rūgštingumas 0,44%
Peroksidų skaičius 5,15 mekv O2/kg
Vaško kiekis <150 mg/kg
Ultravioletinių spindulių absorbcija: K270 – 0,124, K232 – 1,55, DK –  -0,0065

Kasmet patys važiuojame į Graikiją, Kalamata regioną, kur padedame savo bičiuliui graikų ūkininkui nurinkti alyvuogių derlių. Stebime, kaip spaudžiamas aliejus ir vežamės jį namo. Pirmiausia sau, o paskui ir visiems, kas vertina kokybiškus, grynus produktus ir skonius. Alyvuogių veislė – Koroneiki 100%, aliejaus derliaus nurinkimas/spaudimas – lapkritis-gruodis (kartais spalis-lapkritis), aliejaus spaudimo būdas – šaltasis, mechaninis pirmas spaudimas (iki 28C), aliejus nefiltruotas ir nemaišytas, išpilstytas į skardines bačkutes tiesiai spaudykloje. 2018.11.10-20d. derliaus – 58,Eur (5 ltr. skardinė). Kaina su PVM, su pristatymu Lietuvoje (Omniva paštomatai).

Dalintis:
Užsakymo forma

Jūsų vardas

Jūsų el. pašto adresas

Tel. numeris

Papildoma informacija

×