Karamelizuoti Burokėliai

Karamelizuoti Burokėliai

Tobulas išsigelbėjimas netikėtai užgriuvus svečiams. Sodrūs karamelizuoti burokėliai puikiai sugros ir solo partiją ir praturtins bet kokį rimtesnį patiekalą, kaip garnyras. Mėgstat saldesnius – pilkit apelsininį balzaminį actą, pikantiškus – čili balzaminį kremą. Pagamintus patiekite su Bazilikų Pesto, feta, mėtomis.

Skaniausiems burokėliams reikės (2-4 porcijos) :
• 2 virtų/keptų burokėlių
• šlakelio aliejaus ir šaukšto sviesto
• 75 ml balzaminio vynuogių acto su medumi
• pasirinkto balzaminio acto kremo: apelsinų arba čili.
• smulkintų česnakų
• druskos, pipirų

Patiekimui: Bazilikų Pesto, mėtos, feta.

Supjaustykite virtus/orkaitėje keptus burokėlius pasirinkto dydžio gabaliukais, trumpai apkepinkite ant aliejaus ir sviesto mišinio, pasūdykite. Įdėkite smulkintus česnakus ir pakepinkite vieną minutę. Pilkite balzaminį actą ir leiskite jam nugaruoti. Nugaravus, paskaninkite pasirinktu balzaminio acto kremu ir
pakepinkite dar 1 minutę. Patiekite su šviežių bazilikų pesto, mėtomis, feta.
Pesto, #skaniausiaspestopasaulyje, balzaminis actas, actas, receptai

Produktai, kuriuos galite įsigyti pas mus:

Grįžti į tinklaraštį