Batatų traškučiai

Sveikas pirktinių traškučių pakaitalas, tik kelis kart skanesnis!

Jums prireiks:

- 2-3 batatų, saldžiųjų bulvių
- puikaus alyvuogių aliejaus
- Bazilikų Pesto
- Saulėje džiovintų pomidorų Pesto

Supjaustykite batatus kuo ploniau, sudėkite
į dubenį, užpilkite kelis šaukštus Extra virgin Kalamata alyvuogių aliejaus, kad visi griežinėliai lengvai pasidengtų aliejumi. Dėkite į skardą vienu sluoksniu, pabarstykite druska. Šaukite į iki 150 C įkaitintą orkaitę ir kepkite ~20 min. (stebėkite kepimo metu, kad nesudegtų). Iškepusius atvėsinkite ir serviruokite su Bazilikų Pesto, džiovintų pomidorų pesto ar svogiene.

Produktai, kuriuos galite įsigyti pas mus:

 

Grįžti į tinklaraštį