Burokėlių ravioli su rikotos ir mėtų įdaru

Šis patiekalas visas apie subtilumą... Mažučiai ravioliai, kiek pretenzinga, bet tuo pačiu ir žaismingai subtili spalva, debesies purumo įdaras su pasivejančia vasara mėtų gaivume. O kad įvyktu pilnas džiaugsmas – smaragdinis bazilikų pesto viską sudėlioja į subtilią visumą. Tiesa, dažnai tenka valgyti patiekalą šaltą, nes neįmanoma sustot fotografavus

Patiekalui reikės:
• 2 puodeliai miltų
• 2 kiaušiniai
• 6 šaukštai virtų burokėlių piurė
• druskos

Įdarui:
• Indelio rikota sūrio
• 1/4 puodelio tarkuoto parmezano
• saujelės šviežių mėtų
• pipirų, druskos
• šaukštelis citrinos žievelės

Patiekimui:
• Bazilikų Pesto

Sumaišykite visus įdaro ingredientus ir pastatykite į šaldytuvą sustingti. Miltus sumaišykite su druska, kiaušiniu, tuomet dėkite burokėlių piurė ir minkykite iki elastingos tešlos, nelimpančios prie rankų. Įdėkite į maišelį ir dėkite į šaldytuvą bent 30min. Išemus iš šaldytuvo tešlą ir įdarą, iškočiokite tešlą plonai, dėkite šaukštelį įdaro ir formuokite mėgstamos formos koldūniukus. Virkite pasūdytame vandenyje 5 min. Patiekite su bazilikų pesto.

Produktai, kuriuos galite įsigyti pas mus:

Grįžti į tinklaraštį