Tinkamas pačioms ypatingiausioms progoms ir tikram pa(si)lepinimui. Greit pagaminamas, sveikesnis, turtingo ir gilaus skonio. Druska suteikia gurmanišką, netikėtą akcentą.
Reikės:
• 15 figų
• 1 indelis Nečia NeŠokoladas
• 30-50 g juodo šokolado
• 1-2 a.š. Nefiltruoto Kalamata Extra virgin alyvuogių aliejaus
• Maldon druska
Pašildykite figas 3-5 min iki 100 C įkaitintoje orkaitėje, kad suminkštėtų. Labai nedaug nupjaukite figų apačias ir įdarykite NeŠokoladu, naudokite konditerinį švirkštą, arba šaukštelį. Suformuokite figą, palikite atvėsti. Tuo tarpu, virš garų vonelės, išlydikite šokoladą, įmaišykite aliejų. Laikydami už kotelio merkite į šokoladą figas, 1 arba 2 kartus. Šokoladui kiek sustingus pabarstykite figas Maldon druskos kristalais.
Produktai, kuriuos galite įsigyti pas mus: